Najnovšie recenzie zo sekcie Ostatné liehoviny
OK
Zatiaľ nevyskúšaný, podľa zloženia vyzerá chutne a kvalitne.
Do zbierky
Mne až tak nechutilo, ale je to môj subjektívny názor. Predtým som mal od tejto značky Trnkové a to mi chutilo viac.
- chcem ochutnať novú chuť
- jemna, lahodná chuť vyzreteho alkoholu, jemne citrusové chute, ani náhodou sa nepodobá lacnejším metaxam, vrelo odporúčam
- Najlepšie ríbezľovè víno.
Výborné lahodné červené víno.
- Odporúčam
el clásico elixir som zobrala naslepo, na skúšku...za mňa: presladený, podľa mňa je tam viac bieleho cukru, ako treba... toto proste nemôže byť len čistá cukrová trstina... ale čo by som chcela za tú cenu :-) ale určite mnohým, ktorí majú radi sladké likérové rumy chutiť bude! proti gustu žiaden dišputát! :-) myslím, že je to skvelý základ na višňový likér. stačia višne, cukor už pridávať nemusíte. :-)
dostala som odporučenie na skvelý rum od skvelého človeka, takže som vyskúšala. za mňa: presladený, podľa mňa je tam viac bieleho cukru, ako treba... toto proste nemôže byť len čistá cukrová trstina... ani ten slaný karamel mi tam veľmi nesadol... ale čo by som chcela za tú cenu :-)
- výborní
- výborný rum, lahodnej chuti, odporúčam
- Vyváženie , sladký môže byť.
Výborná chuť
- Všetko bolo pohode
- Kvalitný rum
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »